Posted on: 3 Şubat 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada zeytinyağını yüzüne sürmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, gitmediği yerlere gideceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, işlerinin düşeceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına delalettir.

Rüyada zeytinyağını yüzüne sürmek gördüyseniz:

  • Planlar aniden değişebilir, uyum sağlanması gerekiyor.

Rüyada zeytinyağını yüzüne sürmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, yeni bir yola gireceğine inanılır.

Rüyada zeytinyağını dökmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada zeytinyağını saça sürmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada zeytinyağını yere dökmek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne yağ sıçraması eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada yüzüne su sıçraması sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, sorunlarının da çözüleceğine delalettir.

Rüyada yüzüne kar sürmek dünya işlerinden uzaklaşmaya, allah’a yakın olmaya, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada yüzüne çiş gelmesi yenileceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine alamet eder.

Leave a Comment