Posted on: 28 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada yetim beslemek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, her konuda şansın yaver gideceğine, büyük sorunlar yaşanacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yetim beslemek gördüyseniz:

  • Artan eleştiri veya şikayetlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada yetim karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada yetim sevmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yetim kalmak ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada yetim giydirmek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine rivayet eder.

Rüyada yetim beslemek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada yetim doyurmak toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine yorulur.

Rüyada yetim görüp ağlamak kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yetim çocuğu dövmek hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Leave a Comment