Posted on: 20 Eylül 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada yeşim ismi mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına inanılır.

Rüyada yeşim ismi gördüyseniz:

  • Kendinizi aşma çabası içinde olmalısınız.

Rüyada yeşim ismi bir süre daha sıkıntı çekeceğine, boş yere korku duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşim taşı kolye amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına inanılır.

Rüyada yeşim salkım başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada yeşim taşı yüzük görmek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına tabir olunur.

Rüyada yeşim taşı çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşim taşı görmek ağız tadının yerinde kalacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına alamet eder.

Leave a Comment