Posted on: 30 Eylül 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada yarasa tarafından ısırılmak doğru olanı seçeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yarasa tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere planlarınızı veya yapmak istediklerinizi anlatmanız zor olabilir.

Rüyada yarasa tarafından ısırılmak kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz yarasa tarafından ısırılmak içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, sevdiği insanların olacağına işaret eder.

Rüyada yarasa tarafından ısırılmak diyanet kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine tabir olunur.

Rüyada yarasa tarafından kovalanmak ilişkiye huzurun geleceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine delalettir.

Rüyada ölü yarasa görmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına işaret eder.

Rüyada iki yarasa görmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yarasa yaralamak bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yarasa tutmak zenginliğe, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Leave a Comment