Posted on: 25 Eylül 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada üzüm erik görmek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, kötülüklerden uzak kalacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına delalettir.

Rüyada üzüm erik gördüyseniz:

  • Size, başarıp başaramayacağınıza bağlı olmaksızın yardım etmek isteyecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada üzüm ve erik görmek bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada üzüm erik görmek yaşadığı zorlukların biteceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine alamet eder.

Rüyada erik ve üzüm yemek işinin başından ayrılmayacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine işarettir.

Rüyada üzüm erik toplamak zor durumda kalacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına yorulur.

Rüyada üzüm ve erik yemek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil erik ve üzüm görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada üzüm erik yemek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada erik ve üzüm görmek büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına delalettir.

Leave a Comment