Posted on: 5 Temmuz 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada üstüne parfüm sıkmak verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada üstüne parfüm sıkmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan bir kişinin hakkınızda yapmış olduğu bir dedikodu canınızın sıkılmasına neden olabilir.

Rüyada üstüne parfüm sıkmak sermayesini kaybedeceğine, çok sevinçli olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada üstüne parfüm dökmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada parfüm istemek anne baba duası alınacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine delalettir.

Rüyada parfüm dökmek talihin yüzlerine güleceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı parfüm bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada parfüm patlaması birçok ortaklık kurulacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada parfüm kullanmak kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinde başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada parfüm kırılması yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine yorulur.

Leave a Comment