Posted on: 11 Ekim 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada tünelin çökmesi bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kime danışacağını bilemez olacağına inanılır.

Rüyada tünelin çökmesi gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin boşa gitmediğini, maddi manevi veya fiziksel anlamda geri dönüşler aldığınızda daha iyi görebilirsiniz.

Rüyada tünelin çökmesi huzurlu günlerin geleceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tünelin ucunda ışık görmek güzel bir evlilik yaşanacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tünelin içinde olmak aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına inanılır.

Rüyada tünelin içine girmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada tünelin sonunda ışık görmek kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına rivayet eder.

Leave a Comment