Posted on: 11 Ağustos 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada traş olurken yüzü kesmek hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, arzularının yerine geleceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, rüya sahibinin allah katında muhterem biri olduğuna rivayet etmektedir.

Rüyada traş olurken yüzü kesmek gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri hata yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada traş olurken yüzü kesmek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada babayı traş olurken görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini traş olurken görmek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı traş olurken görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada traş olurken görmek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine inanılır.

Rüyada babasını traş olurken görmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine işaret eder.

Rüyada traş olurken yüzün kanaması her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babamı traş olurken görmek çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına delalet eder.

Leave a Comment