Posted on: 29 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada toptancı olmak çok üzüntü yaşayacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada toptancı olmak gördüyseniz:

  • İmajınızı yenileyebilir veya güçlendirebilirsiniz.

Rüyada toptancı olmak kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi gücünün eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada toptancı öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada toptancı dükkanı görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada toptancı görmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine tabir olunur.

Leave a Comment