Posted on: 23 Ekim 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada tavuktan yumurta çıkması yetenekleri ile ön plana çıkacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, ferah bir eve geçileceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, parasının her zaman bereketli olacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada tavuktan yumurta çıkması gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir erkek yüzünden canınız sıkılabilir.

Rüyada tavuktan yumurta çıkması sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, yolunda devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuktan yumurta çıktığını görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuktan yumurta almak ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuktan yumurta toplamak başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuktan yumurta çıkarmak daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, adının ülke dışında yayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuktan korkmak onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tavuktan süt sağmak geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuktan civciv çıkması hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına yorulmaktadır.

Leave a Comment