Posted on: 24 Şubat 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada tahta asansör görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalettir.

Rüyada tahta asansör gördüyseniz:

  • Alışılmadık yerlerde çalışmanıza olanak tanıyan bir fırsat yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada tahta asansör görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, dertlerin aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansör korkusu böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dönen asansör güzel bir geleceğin yaklaşmasına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansör psikolojik yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Rüyada asansör kapısı çok üst mevkilere yükseleceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada dar asansör görmek ekmek bulamayacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansör düğmesi kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada kırık asansör bazı tartışmaların ortasında kalacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Leave a Comment