Posted on: 9 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada sütün ekşidiğini görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada sütün ekşidiğini gördüyseniz:

  • Belli konularda fikirlerinizi veya gelecek öngörülerinizi açıklarken adil olmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada sütün ekşidiğini görmek kafasını toparlayamayacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yoğurdun ekşidiğini görmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine delalettir.

Rüyada hamurun ekşidiğini görmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sütün kirlenmesi bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, dertlerinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sütün bozulması üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına işaret eder.

Rüyada sütün çökmesi uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine işarettir.

Rüyada sütün akması yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, kararlarına saygı duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sütün gelmemesi insanlarla iç içe olacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine işaret etmektedir.

Leave a Comment