Posted on: 19 Ağustos 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada siyah mektup görmek kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah mektup gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerin, romantik gelişmelerin veya yeni aşkların ön plana çıktığı bir aya başlıyorsunuz.

Rüyada siyah mektup görmek farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına delalettir.

Rüyada siyah mektup zarfı görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah mektup gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada mektup üzüntülerin son bulacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına alamet eder.

Rüyada mektup almak kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, yeni bir hayat kuracağına işarettir.

Rüyada polisten mektup büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, ana baba sözü dinlemeye delalet eder.

Rüyada boş mektup görmek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz mektup sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına alamet etmektedir.

Leave a Comment