Posted on: 8 Eylül 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada silah görmek ateş etmek ekmek bulamayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, bol rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada silah görmek ateş etmek gördüyseniz:

  • Hiç birşeyden pişman olmayacaksınız.

Rüyada ateş ve silah görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada silah görmek ateş etmek aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ateş edilen silah görmek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada silah görmek ve ateş etmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine delalet eder.

Rüyada ateş etmeyen silah görmek maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına işarettir.

Rüyada silah görmek birine ateş etmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateş almayan silah darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine inanılır.

Rüyada silah ateş edememek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına inanılır.

Leave a Comment