Posted on: 21 Eylül 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada sigara dalı görmek istediği kadar çocuğun allah tarafından kendisine nasip edileceğine, beddua ve ah alacağına, başarısının artacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine işaret eder.

Rüyada sigara dalı gördüyseniz:

  • Düşünce yönünden hareketlisiniz.

Rüyada sigara dalı görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, kişinin şansının artacağına yorulur.

Rüyada hiç sigara içmeyen birini sigara içerken görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına tabir olunur.

Rüyada sigara içmeyen birini sigara içerken görmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara kullanmayan birinin sigara içmesi tüm düzenin alt üst olacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gül dalı dikmek çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erik dalı bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına işaret eder.

Rüyada çam dalı kırmak mutluluk ve huzur elde edeceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çam ağacı dalı başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına delalet etmektedir.

Leave a Comment