Posted on: 20 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada sevgilinin ayağını tutmak kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin ayağını tutmak gördüyseniz:

  • Cazibenizi kullanarak yeni bir ilişkinin temelini rahatlıkla atabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin ayağını tutmak kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin ayağını öpmek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin ayağını yıkamak daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin ayağını öpmesi çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin ayağını alçıda görmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin ayağını görmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin ayağını görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin ayağını yıkamak sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, huzurlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Leave a Comment