Posted on: 28 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada sevgilimi kıskanmak sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, başarısızlıklara düşeceğine, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, güzel günlere kavuşacağına, rahat şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilimi kıskanmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi diğerleriyle paylaşabilirsiniz.

Rüyada sevgilimi ve eski sevgilimi görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, şansının kendisinden yana olacağına delalettir.

Rüyada sevgilimi dövdüler bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilimi kıskanmak sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, idealist kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilimi aramak yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına delalettir.

Rüyada sevgilimi öpüyordum sadaka ya da zekat vereceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına yorulur.

Rüyada sevgilimi kaçırdılar maddi ve manevi zararların sona ereceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilimi gördüm aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine inanılır.

Rüyada babamın sevgilimi görmesi dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine inanılır.

Leave a Comment