Posted on: 17 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada sevdiğinin ekmek vermesi yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, maddi zarar edeceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin ekmek vermesi gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, hissedeceğiniz ani kıvılcımları aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada sevdiğinin ekmek vermesi kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin ekmek yediğini görmek ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin sana ekmek vermesi bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, işlerinin yarıda kalacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin annesinin ekmek vermesi gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin elinden ekmek almak mutluluğun aileye geri döneceğine, çözümlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin elinde ekmek görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, çok doğru bir yol tutulacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin elinden ekmek yemek başarı kazanılacağına, bir sıkıntıya girmeye alamet etmektedir.

Rüyada ekmek fırınından ekmek almak kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına rivayet eder.

Leave a Comment