Posted on: 27 Ekim 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada sevdiğin kişiyle karşılıklı ağlamak özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, kazancının çok daha fazla olacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle karşılıklı ağlamak gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormanız gerekiyor olabilir.

Rüyada sevdiğin kişiyle karşılıklı ağlamak tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle karşılıklı oturmak başarılarının her geçen gün artacağına, evindeki huzurun bozulacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyle karşılıklı oynamak çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin erkekle karşılıklı oynamak boş kuruntularla uğraşacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle uyanmak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle oynamak hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyle sarılmak gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına alamet eder.

Leave a Comment