Posted on: 11 Ekim 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada sevdiğimiz kızın bize sarılması eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, hasta ise bakacağına, eline geçen paraları tutamayacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğimiz kızın bize sarılması gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseye karşı huysuz davranabilirsiniz.

Rüyada sevdiğimiz kızın bize sarılması hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğimiz kişinin bize gülümsemesi kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğimiz kişinin bize mesaj atması atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, dolayısıyla geleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğimiz kişinin bize sarılması rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğimiz kızın elini tutmak hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğimiz kızın evimize gelmesi sevinçli haberlerin geride kalacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğimiz kızın ağladığını görmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğimiz kızın annesini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine yorulmaktadır.

Leave a Comment