Posted on: 10 Aralık 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada pencereden atlamak kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, moralinin bozulacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kızına daima sahip çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencereden atlamak gördüyseniz:

  • Bazı insanlar size karşı kışkırtılabilir.

Rüyada pencereden seslenmek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine işarettir.

Rüyada pencereden gözetlenmek işlerin yoluna gireceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına işaret eder.

Rüyada pencereden kar temizlemek mevki kaybına uğrayacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Rüyada pencereden bağırmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencereden atlamak çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencereden sallanmak hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya işarettir.

Rüyada bir eve pencereden girmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına yorulur.

Rüyada pencereden toz girmesi farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, günlerinin güzelleşeceğine rivayet eder.

Leave a Comment