Posted on: 25 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada patlıcan turşusu yemek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına işaret eder.

Rüyada patlıcan turşusu yemek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi rekabet veya mücadele gerektiren ortamlarda kazanan taraf olabileceğiniz şekilde geliştirmelisiniz.

Rüyada patlıcan turşusu almak eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada patlıcan turşusu yemek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada patlıcan turşusu görmek işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada patlıcan turşusu kurmak uzun süre işsizlik çekeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine delalettir.

Rüyada patlıcan turşusu yapmak bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine delalettir.

Rüyada dal turşusu görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada turşusu yemek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, başarılı olacağına işarettir.

Rüyada salata turşusu kendisine yeni bir iş bulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine alamet etmektedir.

Leave a Comment