Posted on: 26 Şubat 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada paraları alıp kaçmak üzüntülerin sevince döneceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, konfor içinde olacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, bunalıma düşeceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada paraları alıp kaçmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı düşünmeniz durumunda yepyeni çevrelere açılabilme şansını yakalayacaksınız.

Rüyada paraları alıp kaçmak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada paraları yakmak ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine alamet eder.

Rüyada saçılan paraları toplamak onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına alamet eder.

Rüyada bozuk paraları görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına tabir olunur.

Rüyada paraları havaya saçmak eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, itibarını zedeleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bozuk paraları atmak yüzünü kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına işaret eder.

Rüyada uçan paraları toplamak ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerdeki paraları toplamak zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine tabir olunur.

Leave a Comment