Posted on: 30 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada pantolon kaybetmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, hem verimi yükselteceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada pantolon kaybetmek gördüyseniz:

  • Alt yapısı olmayan yatırımlardan veya size ihtiyacınız olmayan şeyler satmaya çalışan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada pantolon üstüne pantolon giymek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına yorulmaktadır.

Rüyada pantolon üzerine pantolon giymek akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, zor durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada pantolon bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada pantolon değişmek uzun bir seyahate çıkılacağına, yeni iş kapılarının açılacağına delalettir.

Rüyada beyaz pantolon atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına alamet eder.

Rüyada kot pantolon görmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kot pantolon calmak kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine tabir olunur.

Rüyada kot pantolon kaybetmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına yorulur.

Leave a Comment