Posted on: 29 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada oyma taş görmek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder rüyada yarış kazanmak kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada oyma taş gördüyseniz:

  • Kimsenin sizin için en iyisini yapacağına güvenemezsiniz.

Rüyada oyma taş görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına işarettir.

Rüyada tahta oyma görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine delalettir.

Rüyada ahşap oyma yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ahşap oyma görmek yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına inanılır.

Leave a Comment