Posted on: 7 Eylül 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada ordu ve savaş görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, çaresiz hallere düşeceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada ordu ve savaş gördüyseniz:

  • Üzerinde düşünülmesi gereken çok şey var.

Rüyada ordu ve savaş görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, ferahlayacağına alamet eder.

Rüyada ordu gelirinin daimi olacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir ordu yönetmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, başarısızlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada atlı ordu şansının her zaman kendinden yana gideceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına tabir olunur.

Rüyada yabancı ordu görmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ordu komutanını görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine işaret eder.

Rüyada sivil ordu görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına delalet eder.

Rüyada ordu görmek ihya bunu allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Leave a Comment