Posted on: 25 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada ölen bir kişinin balık yemesi sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen bir kişinin balık yemesi gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz.

Rüyada ölen bir kişinin balık yemesi üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, kısmetinin artacağına inanılır.

Rüyada ölen kişinin balık tutması stresini atacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada ölen bir kişinin balık getirmesi yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölen bir kişinin balık istemesi kendisine olan güveninin artacağına, içinin hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen kişinin balık getirmesi elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına delalettir.

Rüyada ölen kişinin balık vermesi yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin balık istemesi itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen bir kişinin balık pişirmesi anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine rivayet eder.

Leave a Comment