Posted on: 26 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada memurun tayinin çıkması yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerin toparlanacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada memurun tayinin çıkması gördüyseniz:

  • Sizinle aynı görüşte olmayabilirler.

Rüyada memurun tayinin çıkması iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, kendisiyle de gururlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tayinin çıkması yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşimin tayinin ciktigini gormek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine delalet eder.

Rüyada memurun tayininin çıkması aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tayinin çiktiğini görmek endişelerinden kurtulacağına, esenleyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin tayinin çıktığını görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada memurun yükselmesi hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada memurun açığa alınması de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Leave a Comment