Posted on: 1 Ekim 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kutu bantlamak çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, eşyaların yenileneceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, işinden ekmeğinden olacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına işarettir.

Rüyada kutu bantlamak gördüyseniz:

  • Geçmişi hatırlayabilir, eski arkadaşlarınızla bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada kutu kutu küp şeker görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kutu kutu tatlı görmek büyük bir kavgaya tutuşacağına, işinin ehli durumuna geleceğine işarettir.

Rüyada kutu kutu para görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine inanılır.

Rüyada kutu kutu eşya görmek işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine alamet eder.

Rüyada kutu kutu salça görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, her isteklerinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kutu kutu altın görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, şansın ve kısmetin açılacağına işarettir.

Rüyada kutu kutu çay görmek moral bozukluğu yaşanacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine inanılır.

Rüyada kutu kutu çikolata görmek maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Leave a Comment