Posted on: 21 Ekim 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada küs olduğum birini öpmek işlerin rayından çıkacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, işinin gücünün yaver gideceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, ev sahibi olacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, huzurunun artacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğum birini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda oluşan stres ya da endişe yaratan durumlarla ilgili herkesin farklı fikirleri olabilir.

Rüyada küs olduğum birini öpmek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine işaret eder.

Rüyada dargın olduğum birini görmek büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına rivayet eder.

Rüyada aşık olduğum birini görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğum birini dövmek onlara değer vereceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine tabir olunur.

Rüyada küs olduğum birini görmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına yorulur.

Rüyada küs olduğum birini hamile görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğum kadını görmek kalp kıracağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğum kişiyle barışmak rahat edeceğine ve huzur duyacağına, başarıların çoğalacağına alamet eder.

Leave a Comment