Posted on: 17 Ekim 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kurulan tuzaktan kurtulmak sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, gönül sızılarının dineceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kurulan tuzaktan kurtulmak gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçınmakta fayda var.

Rüyada kurulan tuzaktan kurtulmak büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada yeni kurulan fabrika görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, toplumda yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni kurulan şehir görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada tuzaktan kaçmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, tövbelerin kabul olacağına işarettir.

Rüyada tuzaktan kurtulmak iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine alamet etmektedir.

Leave a Comment