Posted on: 22 Eylül 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kurban parası almak çok istediği bir şeye sahip olacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ekmeğinin bereketleneceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada kurban parası almak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya bizzat sizi ilgilendiren konularda yapılan tartışmaların dışında kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada kurban parası almak hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurban parası vermek stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına yorulur.

Rüyada kurban parası görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurban parası saymak çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına tabir olunur.

Rüyada kurban parası işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurban parası toplamak kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına yorulur.

Rüyada kurban bayramından önce kurban kesmek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, malını ve canını riske edeceğine delalet eder.

Rüyada kurban bayramında kurban kesmek zorlukların artacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına delalettir.

Leave a Comment