Posted on: 21 Ekim 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kuran yere atmak büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, nimetin çoğalacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine rivayet eder.

Rüyada kuran yere atmak gördüyseniz:

  • Sorunların üstünü örtmeye çalışmamalı, bir daha yüzünü göstermeyecek şekilde ortadan kalkmasını sağlamalısınız.

Rüyada kuran yere atmak işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuran öğretilen yere gitmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada kuran yere düşmesi yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuran okunan bir yere gitmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuran okunan yere girmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, mevki kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuran ı kerimi yere atmak aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada kuran okunan yere gitmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine yorulur.

Rüyada yere düşmüş kuran görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına yorulur.

Leave a Comment