Posted on: 13 Aralık 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada köze üstüne su dökmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine rivayet eder.

Rüyada köze üstüne su dökmek gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir dostunuzdan alacağınız bir haber sizi heyacanlandırabilir.

Rüyada köze üstüne su dökmek ticaret sektörüne atılacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada köze dokunmak üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, ününün çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada köze odun atmak yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine tabir olunur.

Rüyada köze su dökmek başarısızlığa düşüleceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine alamet eder.

Rüyada köze üflemek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada köze basmak büyük bir ikilemde kalacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada üstüne kusulması kimseye minnet etmeyeceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına yorulur.

Rüyada üstüne cam düşmesi iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına tabir olunur.

Leave a Comment