Posted on: 29 Ağustos 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kızın traş olduğunu görmek duraklama yaşanacağına, allah katında güzel mükafatlar almasına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, herkesin desteğinin alınacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada kızın traş olduğunu gördüyseniz:

  • İsteklerinizin karşılığında bazı şeyler vaat edebilirseniz, o zaman söyledikleriniz daha anlamlı olabilir.

Rüyada kızın traş olduğunu görmek gönlünce bir yaşam süreceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bir kızın sakal traş olması dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada bir kızın traş olması huzur ve mutluluk bulacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocanın traş olduğunu görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Rüyada başkasının traş olduğunu görmek allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada sakal traş olduğunu görmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına yorulur.

Rüyada abimin traş olduğunu görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine delalettir.

Rüyada eşinin traş olduğunu görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine yorulur.

Leave a Comment