Posted on: 8 Ağustos 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kırık su bardağı görmek unvan sahibi olacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine işaret eder.

Rüyada kırık su bardağı gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz yatırımlara yönelmelisiniz.

Rüyada kırık çay bardağı görmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çay bardağı kırık görmek çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına yorulur.

Rüyada kırık cam çay bardağı görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık su bardağı görmek düze çıkacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işaret eder.

Rüyada kırık bardağı çöpe atmak onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada bardağı kırık görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık cam bardağı görmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına delalettir.

Rüyada çay bardağı hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, dünya malının çoğalacağına delalettir.

Leave a Comment