Posted on: 11 Temmuz 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kırık jilet görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık jilet gördüyseniz:

  • Bazı endişeli kişiler size, emin olmadığınız planlara dahil olma veya bazı imzalar atma konusunda baskı uyguluyor olabilirler.

Rüyada kırık jilet görmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada jilet tabiatı kötü olan kişiye, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına alamet eder.

Rüyada jilet toplamak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına işarettir.

Rüyada jilet yarası sorunların çözüleceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada jilet kesiği mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada jilet çiğnemek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada jilet kusmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına tabir olunur.

Rüyada eski jilet görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Leave a Comment