Posted on: 3 Şubat 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kına tutmak güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kına tutmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan haberlere göre bazı görüşler yeniden biçimlenebilir veya gerçekçi olmayan yaklaşımlar hedef değişikliklerine neden olabilir.

Rüyada kına gecesinde geline kına yakmak yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada kına gecesinde kına yakmak arzularına ve emellerine kavuşacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kına gecesinde eline kına yakmak daha fazlası olsun diye değil, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kına üstüne kına yakmak parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kına makamını garantileyeceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına alamet eder.

Rüyada el kına yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kına içmek borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kına ezmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına yorulur.

Leave a Comment