Posted on: 9 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kılıç takmak şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, ele geçen paranın daha da artacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, rakiplerini yeneceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına yorulur.

Rüyada kılıç takmak gördüyseniz:

  • Evinizde tadilat, dekorasyon, ev arkadaşı bulma, evi yenileme, restorasyon v.b işlerle uğraşabilir veya taşınabilirsiniz.

Rüyada taş kılıç büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına delalettir.

Rüyada kılıç batırmak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada kılıç ile kesilmek istenmeyen bir yolculuğa, büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Rüyada kılıç yapmak kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına yorulur.

Rüyada kılıç çekmek maddi anlamda kendisini toparlayacağına, hayırlı günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada altın kılıç kederden ve stresten kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kılıç takmak zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine delalettir.

Rüyada kılıç saplamak hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına inanılır.

Leave a Comment