Posted on: 6 Eylül 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kendini çok güzel görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, daha fazla para kazanacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına inanılır.

Rüyada kendini çok güzel gördüyseniz:

  • Uğraşacak bir şeyler bulmalısınız.

Rüyada kendini güzel görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kendini çok güzel görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini aynada çok güzel görmek zararların telafi edileceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine inanılır.

Rüyada aynada kendini güzel görmek yüzüne kan geleceğine, her şeyin yenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini çok güzel bir yerde görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kendini çok güzel ve genç görmek imkânsızlıklarının biteceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada kendini makyajlı ve güzel görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kendini olduğundan güzel görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Leave a Comment