Posted on: 27 Eylül 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kendi yüzünün zayıfladığını görmek tutumlu bir yaşam süreceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, adını kirleteceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine inanılır.

Rüyada kendi yüzünün zayıfladığını gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan tamamen kurtulabilirsiniz.

Rüyada kendi yüzünün zayıfladığını görmek parasız kalmaya, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünün zayıfladığını görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına yorulur.

Rüyada kendi çocuğunun zayıfladığını görmek endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, dertlerin dermanının bulunacağına inanılır.

Rüyada yüzünün zayıfladığını görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kendi yüzünün kızarması güzel ve bereketli işlere gireceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi yüzünün karardığını görmek hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada kendi yüzünün şiştiğini görmek maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine yorulur.

Rüyada kendi yüzünün beyazladığını görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına işarettir.

Leave a Comment