Posted on: 22 Eylül 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kendi üstünde bit görmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, yeni insanlarla tanışacağına tabir olunur.

Rüyada kendi üstünde bit gördüyseniz:

  • Başkalarının yanlışlarını üstlenmek veya hatalarını kapatmak zorunda değilsiniz.

Rüyada kendi üstünde kan görmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına tabir olunur.

Rüyada kendi üstünde bit görmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına delalet eder.

Rüyada kendi üstünde yılan görmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada kendi üstünde böcek görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, dini inançların güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada kendi üstünde örümcek görmek manevi olarak ferahlayacağınıza, hayallerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada paranın üstünde kendi resmini görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi üstünde fare görmek işlerin daha kötüleşeceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına işarettir.

Rüyada kendi üstünde sigara söndürmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine işaret eder.

Leave a Comment