Posted on: 22 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kendi çocuğunu kestiğini görmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine delalettir.

Rüyada kendi çocuğunu kestiğini gördüyseniz:

  • Sakin olun, stres yaratabilecek davranışlardan uzak durmaya çalışın.

Rüyada kendi çocuğunu kestiğini görmek bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu kestiğini görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi oğlunu kestiğini görmek sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi parmağını kestiğini görmek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada kendi kulağını kestiğini görmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi saçlarını kestiğini görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi kafasını kestiğini görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi kolunu kestiğini görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, malının artmasına, bereketlenmesine işaret etmektedir.

Leave a Comment