Posted on: 26 Temmuz 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kedinin balkondan düşmesi geniş geniş yaşayacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, adını aklamayı başaracağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, hataların düzeltileceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine delalettir.

Rüyada kedinin balkondan düşmesi gördüyseniz:

  • Hemen şüphe duymadan önce, bir denemenizde fayda var.

Rüyada kedinin balkondan düşmesi hasret kaldıklarına kavuşacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine rivayet eder.

Rüyada yavru kedinin balkondan düştüğünü görmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, insanlardan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin balkondan düştüğünü görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine delalettir.

Rüyada kedinin balkondan düşüp öldüğünü görmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına işarettir.

Rüyada kedinin balkondan atladığını görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan geçmek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, dualarının kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan seslenmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına inanılır.

Rüyada balkondan kaymak güzel ve doğru işler yapacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Leave a Comment