Posted on: 22 Temmuz 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada karanlık yerlerde dolaşmak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık yerlerde dolaşmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz patronunuzla ya da üzerinizde yetki sahibi olan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir.

Rüyada karanlık yerlerde dolaşmak karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına alamet eder.

Rüyada karanlık yerlerde gezmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine delalet eder.

Rüyada yerlerde kar bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada yerlerde dut görmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada yerlerde kıl görmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada yerlerde çiş görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına inanılır.

Rüyada yerlerde su görmek böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, başarılı ve kazançlı olacağına delalet eder.

Rüyada yerlerde toz görmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine tabir olunur.

Leave a Comment