Posted on: 20 Haziran 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada karanlık şeyler görmek işinin başına geçeceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına delalettir.

Rüyada karanlık şeyler gördüyseniz:

  • Yalnız bir kimseyseniz, eş dost çevresinde beğenebileceğiniz biriyle flört edebilirsiniz.

Rüyada karanlık şeyler görmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada görülen şeyler borçlarının kapanacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir şeyler çaldırmak dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine yorulur.

Rüyada bir şeyler dağıtmak iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya alamet etmektedir.

Rüyada bir şeyler ısmarlamak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada bir şeyler saklamak arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına inanılır.

Rüyada bir şeyler yıkamak telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine delalettir.

Rüyada iyi şeyler duymak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Leave a Comment