Posted on: 9 Aralık 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kahve tepsi görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, önemli bir lider haline geleceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine alamet etmektedir.

Rüyada kahve tepsi gördüyseniz:

  • Spesifik değişikliklerden kaçınılması imkansız hale geldiyse, uygulamaya koymak da fayda var.

Rüyada kahve tepsi görmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına delalet eder.

Rüyada tepsi tepsi tatlı görmek ve yemek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada tepsi tepsi baklava pişirmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tepsi tepsi börek görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tepsi tepsi kurabiye görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine rivayet eder.

Rüyada tepsi tepsi pilav görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tepsi tepsi börekler görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tepsi tepsi hamur görmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Leave a Comment