Posted on: 31 Ağustos 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kabede tuvalete gitmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, boş yere korku duyulacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kabede tuvalete gitmek gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla yük yüklenmemeye dikkat edin.

Rüyada kabede tuvalete gitmek yani babasına benzeyeceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabede iftar işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, ele geçecek haram mal ve paraya delalettir.

Rüyada kabede su dağıtmak yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabede bayılmak keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine delalettir.

Rüyada kabede uyumak kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına delalet eder.

Rüyada kabede put görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabede kar görmek büyük bir mala sahip olacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabede gezmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, işlerinin istediği gibi olacağına alamet etmektedir.

Leave a Comment