Posted on: 20 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada hoşlandığın kişiyi ağlarken görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, çaresiz durumlarda kalacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, sonunda mutlu olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyi ağlarken gördüyseniz:

  • Kendinizi aldatma meylindesiniz.

Rüyada hoşlandığın kişiyi ağlarken görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işaret eder.

Rüyada bir kişiyi ağlarken görmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyi ağlarken görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş bir kişiyi ağlarken görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş kişiyi ağlarken görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyi kıskanmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine alamet eder.

Rüyada hoşlandığın kızı ağlarken görmek kişinin sıkıntıların artacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına delalettir.

Rüyada hoşlandığın kişiyi yanağından öpmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Leave a Comment