Posted on: 15 Aralık 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada hoşaf istemek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, malının ve parasının çoğalacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoşaf istemek gördüyseniz:

  • Güven sorunları oluşabilir.

Rüyada hoşaf yapmak artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoşaf dağıtmak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada hoşaf istemek herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hoşaf içmek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin hoşaf istemesi destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine işaret eder.

Rüyada hoşaf dökmek büyük atılımlar yapacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine alamet eder.

Rüyada hoşaf ihya söylediklerinin çıkacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Rüyada hoşaf kaynatmak huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Leave a Comment